OVER ONS

Machinefabriek Drabo Hardenberg
Drabo Hardenberg B.V. is van oudsher een familiebedrijf, opgericht in 1978 door Bertus Back en Hans Overmars. Toendertijd begonnen op het privéadres van Bertus Back aan de Brinkstraat, maar verhuisde al snel naar de huidige plek aan de Energieweg 13 in Hardenberg. Sinds 2006 is het bedrijf overgenomen door de huidige directie: Jaap Oosterhof, Marc Back en Renate Meulenkamp-Back. Alle drie werkten zij al jaren in het bedrijf en hadden de drive om het ook voort te zetten.
Waarom Drabo? 
Drabo Hardenberg B.V. is een flexibel, geavanceerd en ambitieus familiebedrijf in de verspanende sector. Wij zijn met ons allen, circa 75 medewerkers die over een grote mate van vakmanschap beschikken, in staat om in het technisch hoogwaardige machinepark het brede leveringsprogramma waar te maken. Zowel seriematige producten als enkelstuks, van klein tot groot, gaan dagelijks richting onze klanten in verschillende industriële sectoren waaronder de hydrauliek-industrie, pompen- en baggerindustrie olie- en gasindustrie, automotive en algemene machinebouw.

Missie

Drabo is een betrouwbare, strategische en flexibele partner van technisch hoogwaardige producten ten behoeve van de maakindustrie. Wij staan voor vakmanschap, milieuverantwoord en innovatief produceren en klanttevredenheid.

Visie

Wij focussen op betrouwbaarheid, betrokkenheid, kwaliteit en efficiency.

Wij blijven niet stil staan

Wij denken en groeien graag met onze klanten mee en blijven optimaliseren door continu te investeren in onze medewerkers, duurzame inzetbaarheid,  automatisering en robotisering.

Regionale Betrokkenheid

Lokaal steunen wij het Regionaal Techniek Centrum, dragen wij een steentje bij aan Sterk Techniek Onderwijs, helpen wij lokale sportverenigingen en nemen wij actief deel aan bestuursorganen zodat wij ook op maatschappelijk gebied onze verantwoordelijkheden nemen.

Adresgegevens

___________________________________

Drabo Hardenberg B.V
Energieweg 13-15
0523 26 39 39
7772 TV Hardenberg

Telefoon

E-mail

Machinefabriek Drabo

____________________________

Contact

Over ons

Vacatures

Nieuws

Neem contact op

1 + 9 =